top of page

Кои сме ние?

"Убедени в способността на младото поколение да постигне положителна промяна в българското общество."

България на младите е неправителствена организация от студенти и ученици, убедени в способността на младото поколение да постигне положителна промяна в българското общество. Нашата кауза е да предоставим подиум на младите и на експертите в различни области да изразят своите мечти, идеи и визия за България, защото за нас най-важното е техният глас да бъде чут.

Модел Република България 2018

Организацията е автор на поредицата интерактивни образователни симулации на държавна власт "Модел Република България". Модел Република България 2018 се проведе в Министерството на труда и социалната политика в партньорство с множество образователни и бизнес партньори.

В продължение на три дена петдесет участници от цялата страна имаха шанса да влязат в обувките на български министри и членове на парламента и разгорещено да дебатират годишния бюджет на България за 2019 г.

Модел Република България 2019

Второто издание на Модел Република България бе през 2019 в партньорство с АУБГ (Американския университет в България) и множество компании. Официален гост и лектор на събитието ни беше президента на републиката Росен Плевнелиев. Темата на събитието бе "Национална програма по Европейските въпроси".Събитието беше петдневно и в него взеха участие 80 участници от всички региони на страната ни. 

bottom of page